FATİH KAHRIMAN, "PROJELERİMLE ADAYIM"

Mimar Sinan Mahallesi’nde Bario Kafe’de, kahvaltılı olarak düzenlediği toplantıda adaylığını açıklayan Fatih Kahrıman, “Seçilmem halinde mahallenin sorunlarının çözümü için yalnızca bildiren ve yapılmasını bekleyen muhtar olmayacağım, ilgili birimin önünde gerekirse yatacak ve çalışma yapılıncaya kadar da peşini bırakmayacağım” dedi.

Kahrıman, sıradan bir muhtar adayı olmayacağını ve halkı dinleyerek problemleri listeleyeceğini söyleyerek, “22 yıldır bu mahallede oturuyorum, trafik, otopark, kapalı Pazar gibi sorunları biliyoruz. Bunun dışında halkın arasına girdikçe problemleri öğrenip, projeler üreterek sahaya ineceğim. Mahallemizde ki mevcut cami yetersiz, yeni bir cami için talepte bulunacağım. Mehmet Akif Ersoy Camii’nin bahçesinde özellikle Musalla Taşı karşısında ve dışarda namaz kılınan alanın üzerinin kapatılmasını talep edeceğim. Cuma pazarı kurulan caddede bir umumi tuvalet yok, özellikle pazarcı esnafı ve bayanlar sıkıntı yaşıyorlar. Bunun gibi mahallemize hizmet olacak projelerimiz de var ve bunu sahaya indikçe anlatıp, halkın desteğini talep edeceğim. Amacım kimseyi kötülemek değil, daha iyi hizmet verebileceğimi düşünerek bu göreve talip oldum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817