banner2779
banner2752
banner2750

FATİH TERİM'İN BABASI TALAT TERİM VEFAT ETTİ..!

Talat Terim, memleketi Adana'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Galatasaray, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla haberi duyurdu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in babası Talat Terim, Adana'da tedavi gördüğü hastanede 94 yaşında yaşamını yitirdi.

Talat Terim, bir süredir tedavi gördüğü Acıbadem Adana Hastanesinde sabah saatlerinde vefat etti.

Acı haberi alan Terim ailesi üzüntü yaşadı.

Acıbadem Adana Hastanesi Direktörü ve Başhekimi Prof. Dr. Bülent Soyupak, yaptığı açıklamada, Talat Terim'in bir süredir genel durum bozukluğu nedeniyle sağlığının takibe alındığını ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğünü hatırlatarak, "Kendisini bu sabah saat 08.50'de kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim'in kızı Buse Terim de geçtiğimiz günlerde Adana'ya yaptığı yolculuğun fotoğrafını paylaşmış ve dedesi Talat Terim için dua istemişti...

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim; Cumartesi akşamı 1-1'lik eşitlikle sonuçlanan Alanyaspor maçından sonra da Adana'ya geçerek babasını ziyaret etmişti.

Fenerbahçe de resmi internet sitesi üzerinden Fatih Terim'in vefat eden babası Talat Terim için başsağlığı mesajı yayınladı.

Kaynak:Sabah Spor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751