Fatih Yavuz, Kızını Evlendiriyor

DAMATTA TEŞKİLATÇI

Mehmet Fatih Yavuz ile Türkan Yavuz çiftinin güzel kızları Şeyma, düzenlenecek görkemli bir törenle hayatını Esma ve merhum Fuat Sağır çiftinin yakışıklı oğulları Samet ile birleştirecek. Damat Adayı Samet Sagır’da Ak Parti Körfez Gençlik Teşkilatında Siyasi ve hukuk işleri başkanı olarak vazife yapmakta.16 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da düzenlenecek törenle evlenecek çiftin düğün merasimi Ülker Kına Davet Sarayı’nda gerçekleşecek.

KONVOY DÜZENLENECEK

Genç çiftin kına gecesi ise yarın yine 19.00-23.00 saatleri arasında yine Ülker Kına Davet Sarayı’nda düzenlenecek. Düğün konvoyu ise cumartesi günü saat 18.00’de, damat evinden gelin evine doğru hareket edecek. Bu arada çiftin geçtiğimiz aylarda yapılan nişan yüzüklerinide Körfez ilçenin genç , dinamik ve çalışkan Belediye Başkanı Şener Söğüt takmıştı. Körfez ilçede herkesim tarafından sevilen ve büyük bir çevresi olan Yavuz ve Sagır ailelerinin Düğün cemiyetinin çok kalabalık olması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817