FATMA ACAR’IN YÜZÜNÜ  GÜLDÜRDÜLER

Spor kulübü olmanın dışında da etkinliklere imza atan ve daha önce de 2 kişiye sandalye temin edilmesinde görev alan Muhammed Emin Kılıç, bu kez de Fatma Acar’ın yardımına koştu.

Bir süre önce evlerinde yangın çıkan ve tekerlekli sandalyeye bağlı olması nedeniyle babası tarafından sırta alınarak kurtarılan Fatma Acar’ın (60), yatalak olması nedeniyle ailesi öğretmenevinde konuk olmayı kabul edememişti.

Güney Mahallesi’nde oturan Acar ailesini ziyaret sırasında ihtiyaçlarını öğrenen Muhammed Emin Kılıç e yönetimi, hızla harekete geçtiler ve gerektiğinde yatak olabilen tekerlekli sandalyeyi temin ederek Fatma Acar’a teslim ettiler.

Yıllar sonra daha rahat hareket etmesini hatta yerinden kalkmadan hem dolaşıp, hem de yatabileceği sandalyeye kavuşan Fatma Acar çok mutlu oldu. Hasan Acar ve eş, de seslerini duyan Körfez Vefa SK kulübüne teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817