banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

FEN İŞLERİ YOĞUN ÇALIŞIYOR

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yoğun tempoda çalışmalarına devam ediyor. Sadece şehir merkezinde değil köylerde de üst yapı çalışması içinde bulunduklarını söyleyen Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri” haftanın 7 günü çalışma içindeyiz. Yaptığımız çalışmalarla vatandaşları  mutlu edebiliyorsak bu bizim için en büyük ödül oluyor” dediler. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Alikahya Atatürk Mahallesi’nde  parke ve bordür çalışması yapıldı. 130 metre uzunluğundaki Yiğitler Sokak’ta 1100 metrekare kilit parke ve 250 metre de bordür işi yapıldığı öğrenilirken, bölge sakinleri yapılan çalışma için emeği geçenlere teşekkür ettiler.

 

YENİŞEHİR’DE ASFALT

 

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yenişehir Mahallesi’nde de asfalt yama çalışması yaptı. İSU’nun alt yapı çalışmaları sırasında bozulan Araç ve Bostanlı sokaklarındaki yolların 250 ton malzeme kullanılarak asfaltlandığı öğrenilirken, yapılan çalışma bölge sakinlerince sevinçle karşılandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826