FENER GÖLÜNÜN GERİ ALINIŞINI KUTLADILAR
 Körfez Belediyesi’nin Ekim Ayı Meclis Toplantısında, meclis kararı ile Tütünçiftlik Fener Gölü’nün geri alınması mahalle sakinleri ve yeni kurulan dernek üyeleri tarafından kutlandı.

MHP Belediye  Meclİs Üyesi Vahit Eryılmaz, CHP Belediyw Meclis Üyesi Tayfun Balıkçı, Tütünçiftlik Sahili Güzelleştirme ve Koruma amacıyla yeni kurulan dernek yönetimi ve mahalle sakinleri, Fener Gölü önünde bir araya geldiler.

Burada, Fener Gölü’nün geri alınmasını kutlayan ve belediyeyi bir an önce fizken de alanı alıp, halkın yararlanacağı şekilde değerlendirmesini isteyen kalabalık,  çikolata ikram ederek bu anı kutladı ve iki bayramı bir arada yaşadıklarını söylediler. Bayramlaşan gurup, tekrar buluşarak yetkilileri hızlı hareket etmeye davet etmek üzere ayrıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
CİHAT ŞENER 10 yıl önce

i̇lçemizin doğal güzelliklerinin halkla buluşturulması çok güzel bir yaklaşım, güzel projelerle oranın çok farklı bir atmosfer kazanacağından da şüphemiz yok fakat bir yeri yaparken bir yeri yıkmamak lazım. özellikle modifiye ve spor araçların üstlerine çok gidildiği şu dönemde gençlere zaten çok zor olan ve kullanamadıkları bir pisti kullanmayı kolaylaştırmak yerine pisti komple kaldırmak ne kadar mantıklı bilinmez. başka bir yere pist yapma gibi bir proje var mı yoksa bir tarafı sevindirirken diğer tarafı yıkan bir yönetim anlayışı mı izleyeceğiz?

banner2817