FENERBAHÇELİ MİLLİ KÜREKÇİ İLİMTEPE'DE TOPRAĞA VERİLDİ
İstanbul’da kullandığı motosikleti ile yaptığı kazada ağır yaralanan ve 38 gündür tedavi altında bulunan AKP’li Zeki Canşi’nin yeğeni Muhammed Canşi hayatını kaybetti.

Milli kürekçi olan Canşi dün son yolculuğuna uğurlandı.

38 gün önce kullandığı motosikletle İstanbul’da geçirdiği trafik kazasında beyin kanaması geçirerek ağır yaralanan ve Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan milli kürekçi Muhammed Canşi hayatını kaybetti. Genç Muhammed, aynı zamanda AKP’nin ilimizdeki önemli isimlerinden ve 7 Haziran süresinde milletvekili aday adayı olan Zeki Canşi’nin de yeğeniydi.

 

İLİMTEPE’DE DEFNEDİLECEK

Hastanede yaşama gözlerini yuman Muhammed Canşi’nin cenazesi bugün İlimtepe Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından İlimtepe Mezarlığı’nda defnedilecek. Bu arada milli kürekçi olan Muhammed Canşi’nin sporcusu olduğu Fenerbahçe Spor Kulübü de başarılı sporcusu için resmi internet sitesinde bir taziye mesajı yayınladı.

KULÜPTEN MESAJ

“Fenerbahçeli Milli Kürekçimiz Muhammed Canşi, 38 gün önce geçirdiği motosiklet kazası sonrası kaldırıldığı yoğun bakım servisindeki yasam savaşını maalesef bugün kaybetti. Merhumum cenazesi bugün Körfez İlçesi İlimtepe Merkez Camii’nde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Milli takımımıza ve Fenerbahçe’mize büyük hizmetleri bulunan merhum Muhammed Canşi’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesi, yakınları, sevenleri ve tüm camiamıza başsağlığı dileriz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817