FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ YÖNETİMLE BULUŞTU

Dernek başkanı Abdülkadir Erbağcı ile derneğin başkan yardımcılığını yürüten, aynı zamanda MHP Körfez İlçe Başkan Yardımcısı olan ve Fatih Mahallesi’ndeki Şengül Ticaret Nalbur firmasının sahibi olan Yunus Şengül ile yönetici İbrahim Sancar Fenerbahçe Ülker Stadyumu’nda kulübün bazı yöneticileri ile bir araya geldi.

YÖNETİCİLER AĞIRLADI

Dernek başkanı Erbağcı ve yardımcısı Yunus Şengül; gerçekleşen bu ziyaret sırasında, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Agah Ruşen Çetin, Dernekler Sorumlusu Asil Ramazan Erkan ve Fenerol Sorumlusu Selçuk Aylin ile bir araya geldi. Buluşma sonrasında açıklama yapan Erbağcı ve Şengül, göstermiş oldukları ilgilerinden dolayı kulüp yöneticilerine teşekkür etti. Buluşmalar sırasında dernek yöneticileri, kulüp idarecilerine üzerinde dernek logosunun bulunduğu çini tabak hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817