Fevzi Canbaz’ın Mutlu Günü

Kocaeli siyasetinin duayen ismi olan, Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Fevzi Canbaz; kızı Sibel'i görkemli düğün töreni  ile evlendirdi.

Mihriban-Fevzi Canbaz çiftinin güzel ve hanım efendi kızları Sibel ile Hamiyet-Ayhan Sözen çiftinin yakışıklı ve bey efendi oğulları Serhan, düzenlenen düğün töreni ile bir ömür boyu sürecek olan birliktelik için 'Evet' diyerek imza attılar. 


 

Körfez'in en büyük salonu olan Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde düzenlene düğün törenine; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, siyasi pati temsilcileri, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, iş adamları, sanayiciler, sendika temsilcileri ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Alkışlar arasında sahneye gelen gençler; ilk dansını birlikte yaparken; gençleri diğer katılımcılar da sahnede yalnız bırakmadı ve gençlere eşlik ettiler. Fevzi Canbaz; gelen misafirlerle yakından ilgilendi. Fevzi Canbaz; bu güzel ve özel günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817