banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Fidan Kundura Yeni Yerinde

Yeni iş yerinde Cemil Fidan olarak tabela asılırken, firmayı ilk kuran Cemil Fidan’da yıllar sonra tabelada yerini almış oldu.

Tütünçiftlik Cahit Zarifoğlu Caddesi’nde Sarnıç Han İş Merkezi’nde ki yerine taşınan Fidan Kundura, Tuğrul Caddesi’nde ki dükkanı kapattı.

Daha geniş bir alana sahip olan Sarnıç Han İş merkezinde ki dükkana taşınan Fidan ailesi, burada çok daha fazla markada ve çeşitle hizmet vermeye devam edeceklerini belirttiler.

Cemil Fidan olarak tabela asılan yeni mağazada aynı zamanda okul kıyafetleri satışına da başlandı. Spor ayakkabı, giyim ve malzemeleriyle hizmet verecek olan işyerinde, Cemil Fidan, çocukları ile birlikte Körfez halkına aradıkları kalite ve çeşidi sunmaya başladılar.

Fidan Kundura bu yeni mağazanın yanı sıra Ağadere Caddesi’nde ki dükkanla da hizmete devam edecek. Fidan Kundura, aynı zamanda İzmit’te yürüyüş yolunda ve NCT’de de şubeleriyle hizmete devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826