banner2779
banner2752
banner2750

Fidanlık ‘çiçek fabrikası’ gibi
 Körfez’in dört bir yanını çiçeklerle süsleyip, ağaçlarla yeşillendiren Körfez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarıyla beğeni topluyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğü´nün fidanlığında adeta fabrika gibi üretim yapılıyor. İlçe genelinde dikilen çiçekler, fidanlıkta yetiştiriliyor. Ayrıca fidanlık içindeki seralarda; leylaklar, mimoza ve sardunya gibi bitkiler özenle yetiştiriliyor.

HER MEVSİM GÜZEL

Mevsimine göre çiçek dikilmesine dikkat eden ekipler, deformasyona uğrayan bitkileri değiştirerek çevrede kötü görüntü yaratmamasına özen gösteriyor. Ekipler, çelikleme yöntemiyle her yıl ortalama 25-30 bin çiçek üretimi yaparken, ekilen bitkilerle de Körfez her mevsim güzel tutulmaya devam ediliyor. Yetiştirilen bitkiler dışında ekipler Körfez’in dört bir noktasında da fidan dikim ve bakım işlemlerini yapıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751