Fikiri Işık 'dan Afet Bölgesine Ziyaret
 IŞIK HORTUMDAN ETKİLENEN BÖLGEYİ ZİYARET ETTİ

 

            T.BM.M. Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık geçtiğimiz günlerde hortumdan etkilenen Yukarı Hereke’ye ziyarette bulundu. Işık'a ziyaretlerinde Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Recep Demir, Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Faruk Denli eşlik ettiler.

            Fikri Işık geçen hafta hortum felaketi yaşanan Körfez Yukarı Hereke Mahallesini ziyaret etti. Felakette evleri zarar gören aileleri ziyaret ederek incelemerde bulunan Işık vatandaşlarla sohbet ederek zararları ve talepleri konusunda bilgi aldı. Evleri zarar gören ailelerin tekrar zarar tespiti yapılmasını istemesi üzerine Işık yetkililer ile konuyu görüşeceğini söyledi. Işık burada  yaptığı konuşmada “Öncelikle bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Hortumun meydana geldiği ilk günden bu yana gerek belediyemizden gerek valiliğimiz kanalı ile konuyu yakinen takip etmekteyim. Bugün de hem sizleri görmek ve geçmiş olsun dileklerimi iletmek hemde eksiklikleri yerinde görmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdik. Yaptığımız tespitleri ve taleplerinizi yetkililer ile görüşerek zarar gören kardeşlerimizin normal hayatlarına en kısa zamanda dönmeleri için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

 



 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817