Fikret Gökmen : “hedefimiz en iyisi olmak”
 Körfez Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mustafa Efe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, kısa bir süre önce göreve gelen Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu’na tebrik ziyaretinde bulundu.

ZİYARETLER HIZ KESMİYOR
Kısa bir süre önce göreve gelen Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Gökmen’e tebrik ziyaretleri hız kesmiyor. Başkan Gökmen’in son konuğu Körfez Ticaret Odası Başkanı Efe ve yönetimi oldu.

BAŞARI TEMENNİSİNDE BULUNDU
Ziyarette konuşan KTO Başkanı Efe, “kısa bir süre önce göreve gelen Sayın Gökmen ve yönetim kurulunu kutluyoruz, başarılar diliyoruz. KSMMMO kentimizin önemli meslek odalarından bir tanesidir” diyerek sözlerini noktaladı.

EN İYİ NOKTALARA TAŞIMAK İSTİYORUZ
Efe’nin ardından konuşan KSMMMO Başkanı Gökmen ise, “öncelikle ziyaretten dolayı duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Sayın başkan ve ekibine teşekkür ederiz. Meslek odamızı bundan sonra yapacağımız çalışmalarla en iyi noktalara taşımak istiyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817