banner2779
banner2752
banner2750

FİKRİ IŞIK;  ÇIRAKLARA ÜLKE TESLİM EDİLMEZ..!

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Fethiye ve İstiklal Caddesi’nde esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz ile İzmit esnafını ziyaret eden Işık, İzmit esnafını ve vatandaşları 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye desteğe davet etti. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başbakan Yardımcısı Işık, İzmit esnafı ile yaptığı sohbette esnafın durumu sorarak, sorunlarını dinledi.

YENİ DÖNEMDE DE TEŞVİK SUNACAĞIZ
Esnaflarla sohbet eden Işık, “16 yılda esnafın derdine derman olacak birçok düzenleme yaptık. Yeni dönemde benzer teşvik ve paketleri siz esnaf kardeşlerimizin istifadesine sunacağız.  Bizim nazarımızda esnaf sadece ticaret erbabı değildir, yeri geldiğinde kardeş, dost, akrabadır. Esnaf başın dara düştüğünde sığındığın kapıdır. Biz daima esnafımıza değer verdik. Biliyorsunuz ki çırağa dükkan teslim edilmez, siyasetin çıraklarına da Türkiye emanet edilmez. Siyasette hiçbir başarısı, hiçbir tecrübesi olmayanlara ülkenin yönetimi asla verilemez. Girdiği her yarışı kaybedenlerin ne kendisine ne millete verebilecekleri bir şey yoktur” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751