FİKRİ IŞIK'DAN  ESNAF ZİYARETİ

Işık Körfez’i Turladı

AK Parti Körfez İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında Önceki dönem Başbakan Yardımcısı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, önceki dönem AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Cumhur İttifakı Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt,AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna,MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ile belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Özel Körfezim İlköğretim Okulu Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu ve okul idarecilerini ziyaret ettiler. Misafirlerini makamında ağırlayan Hatipoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sanayi Esnafını Gezdiler

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, önceki dönem AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Cumhur İttifakı Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ile belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Yarımca Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Alaattin Alpergin’i ziyaret ettikten sonra birlikte sanayi esnafını gezdiler. Sanayi  esnafına  ’hayırlı işler bol kazançlar’ temennisinde bulunan ve karşılaştığı vatandaşların sorunlarını da dinleyen Işık, kendisine iletilen konuları danışmanlarına not aldırarak sorunların çözümü için talimat verdi.

Muhasebeciler Gününü Kutladılar

Sanayi esnafı ziyareti sonrası, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Cumhur İttifakı Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna  ve beraberindekiler Kocaeli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Körfez Temsilcisi Orhan Bozkurt ve yönetimini ziyaret ettiler. Muhasebe mesleğinin önemi ve genel durumu hakkında yapılan sohbetten sonra Milletvekili Fikri Işık, Kocaeli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Körfez Temsilcisi Orhan Bozkurt ve yönetim kurulunu üyelerinin nezdinde, tüm meslek mensuplarının “1 Mart Muhasebeciler Günü”nü kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817