banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Fikri Işık Gölcük’de bir dizi ziyaretlerde bulundu

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Gölcük’te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret programı öncesinde AK Parti Gölcük İlçe binasına gelerek bir süre İlçe Başkanı Sedat Yücel ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile görüştü.

Yahya Yalta’nın Ailesine Taziye

Ziyaretlerine ilk olarak geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp ameliyatı sonrasında vefat eden Yahya Yalta’nın ailesi ile başlayan Işık, Merhum Yahya Yalta’nın ailesine “Yahya Yalta bizim sevdiğimiz bir arkadaşımızdı. Ankara’da Yoğun Meclis çalışmaları sebebi ile cenaze törenine katılamadığım için üzgünüm. Allahtan rahmet diliyor sizlere hayırlı ve uzun ömür temenni ediyorum diyerek taziye dileklerinde bulundu. Aile Milletvekili Işık’ a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Ertuğrul Eren’e Hac Dönüşü Ziyaret

Işık daha sonra hacdan dönen Ak Parti Gölcük İlçe Yöneticisi Ertuğrul Eren’i iş yerinde ziyaret etti. Burada Ertuğrul Eren ile sohbet eden Işık, Allah tüm Müslümanlara hac vazifesini yerine getirmeyi nasip etsin dedi.

Milletvekili Işık’a ziyaretlerinde AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İl Yöneticileri Orhan Barış, İdris Alp, İlçe yöneticileri ve Belediye meclis üyeleri eşlik etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826