FİKRİ IŞIK GÖLCÜK’TE EĞİTİMCİLERLE BULUŞTU

 

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık Gölcük’te çeşitli ziyaretlerde bulundu. Işık’a ziyaretlerinde Ak Parti il yöneticileri İdris Alp, Orhan Barış, Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve parti yöneticileri eşlik ettiler.

 

Eğitimcilerin Önerilerini Dinledi

Işık Gölcük’te eğitim dünyasından ilçe şube müdürleri, okul müdürleri, dershane yöneticileri, öğretmenlerden oluşan bir toplulukla buluştu. Kendisi de öğretmenlik mesleğinden gelen Işık eğitimle ilgili yapılan çalışmalar, sahada karşılan sorunlar, uygulamaların yansımaları ve diğer pek çok konuda eğitimcilerle karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Eğitimcilerin görüş ve önerilerini dinledi.

 

Kalıcı İş Yerlerine Okul Yapılacak

Gölcük ilçesine yapılan ve yapılacak eğitim projelerinin de değerlendirildiği toplantıda Işık yaptığı açıklamada “ Bugün 760 kalıcı işyerini daha kamu kurumlarına devri ile ilgili resmi süreç tamamlandı. Gölcük’te bu işyerlerinden bir kısmını okula dönüştürmeyi planladık. Yapılacak çalışmalar sonrası atıl vaziyetteki bu iş merkezleri eğitim kurumu olarak vatandaşımızın hizmetine sunulacak” dedi.

 

Hisareyn Ziyareti

Işık Gölcük ziyareti kapsamında Hisareyn’e de giderek kahvehaneleri dolaştı. Vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Ülke gündemi ve yerel konular hakkında Hisareynlilerin sorularını cevapladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817