banner2779
banner2752
banner2750

Fikri Işık her yerde!!

Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Kocaeli milletvekili Fikri Işık Körfez’de çeşitli ziyaretlerde bulundu

Mimar Sinan’da İftar

Kocaeli Milletvekili Fikri Işık Ak Parti il başkan yardımcıları Halit Çokan, Habib Aşı, Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun ve Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’la birlikte iftar öncesi taziye ziyaretlerinde bulundu. İftarda Mimar Sinan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Işık iftar sonrası da mahalle halkının sorunlarını dinledi.

Yavuz Sultan Selim’e Park Müjdesi

Teravih sonrası Yavuz Sultan mahallesine geçen Işık mahalleliyle sohbet edip istek ve şikâyetlerini dinledi. Özellikle taşocağı ve asfalt şantiyesi ile ilgili şikâyetlerin dile getirilmesi üzerine Işık yetkililere arayarak gerekli tedbirlerin alınmasını söyleyerek konuların takipçisi olacağını belirtti. Ayrıca mahalleye çocuk parkı istenilmesi üzerine Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’dan park yapımına biran önce başlanılmasını isteyerek mahalleliye konuyu müjdeledi.

Muşlular Derneği’ni Ziyaret

Işık Körfez programı çerçevesinde Muş Ovası Derneği’ni de ziyaret ederek gece geç saatlere kadar dernek üyeleri ile sohbet etti. Yerel ve genel birçok konuda sorulan soruları cevaplayan Işık Suriye ve diğer dış politika konuları hakkında yaptığı açıklamada “Biz iktidar olarak dış politikada kısa vadeli günlük kararlar almıyoruz. Tüm politikalarımızı ilkeli ve uzun vadeli oluşturuyoruz. Her zaman demokrasi ve insan haklarından yana mazlumların haklarını gözeten bir politika izliyoruz.” dedi. Işık ayrıca misafirperverlikleri sebebiyle dernek üyelerine teşekkür etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751