FİKRİ IŞIK İZMİT’TE ESNAF ZİYARETLERİ YAPTI

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık İzmit’te esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Kapanönü Esnafını Ziyaret

Işık’a İzmit programında Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Şentürk, İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş ve ilçe yöneticileri eşlik ettiler. Ziyaretlerine Kapanönü’nden başlayan Işık esnaflara tek tek uğrayarak görüş ve önerilerini dinledi. Esnafa işlerinde bereket ve bol kazanç dileyen Işık karşılaştığı vatandaşların sorun ve taleplerini de dinledi.

Misafire İzmit Simidi İkram Etti

Kapanönü sonrası Fevziye Camii parkındaki vatandaşlarla da bir araya gelen Işık İzmitlilerle çay içip sohbet etti. Yerel ve genel konular hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Işık daha sonra Kocaeli’ne misafir olarak gelen Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat ile Fevziye parkında bir araya geldi. Işık Ordu Milletvekili Hamarata meşhur İzmit simidinden ikram etti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817