FİKRİ IŞIK İZMİT’TE OKULLARI GEZDİ

 

TBMM Milli Eğitim, Kültür ve Spor Komisyonu Başkanı Kocaeli Milletvekili Fikri IŞIK İzmit Kocatepe İlköğretim Okulu ve İzmit Bilim ve Sanat Merkezinde incelemelerde bulundu. Işık’a Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi Şemsettin Ceyhan, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Gün ve İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar eşlik etti.

Gecikmeye Tahammülümüz Yok

         Işık ziyaretine ilk olarak Kuruçeşme’de bulunan Kocatepe ilköğretim okulundan başladı. Geçen bir ay zamanda yapılan çalışmaları inceleyen Işık, yüklenici firma yetkililerinden inşaatın yapımı ile ilgili ayrıntı bilgi aldı. Işık inşaat yapımını gerçekleştiren firma yetkililerinden okulun en kısa zamanda bitirilmesini istedi ve “ inşaatın en kısa zamanda bitirilerek çocuklarımızın daha rahat ortamda eğitim görmelerini istiyoruz. Okulun tesliminde herhangi bir gecikme istemiyoruz.” dedi. Işık daha sonra okul bahçesinde öğrencilerini bekleyen bir grup veli ile sohbet etti. Işık burada da velilere “bu yıl biraz sıkıntı çekiyorsunuz ama inşallah seneye yeni binamız bittiğinde çocuklarımız çok daha iyi şartlarda eğitim görecekler” dedi.

Bilim ve Sanat Merkezine Yeni Bina Yapacağız

         Işık daha sonra İzmit Bilim ve Sanat Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Işık’a burada okul müdürü Haydar Bayar bilgi verdi. Okulda incelemelerde bulunan Işık’a matematik öğretmeni Duygu Alyeşil Kabakçı burada bulunan matematik sınıfı ile bilgi vererek yaptıkları çalışmaları anlattı. Işık burada yaptığı konuşmada “Bilim ve Sanat Merkezimize yeni bina yapımını 2013 programına aldık. Cahit Elginkan Lisesinin yanında yapılacak binamızın kısa zaman içinde ihalesi yapılacak. Yeni yerinde öğrencilerimiz daha iyi şartlarda eğitim görecekler” dedi. Işık okuldan ayrılırken öğretmen ve yöneticilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817