FİKRİ IŞIK KOCAELİ’Nİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı  Kocaeli Milletvekili Fikri Işık TBMM çalışmaları tamamlanır tamamlanmaz geldiği Kocaeli’nde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

İzmit-Ambarcı Köyü

Işık hafta sonu Ak Parti İzmit ilçe Başkanı Ali Korkmaz ve Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Şentürk ile beraber  İzmit-Ambarcı köyüne uğrayarak bir tavuk çiftliğini ziyaret etti. Çiftliğin işletmeciliğini yapan Engin Kılıç’tan sektörün durumu hakkında bilgi alan Işık çiftlikte kendi elleriyle yumurta topladı.

Gölcük-Yazlık’ta Kahvehane Ziyareti

Işık Gölcük Yazlık’ta da kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Eski belediye başkanı Sebahattin Ersoy’un da katıldığı programda Işık genel ve yerel hizmetleri anlatarak vatandaşların sorularını cevapladı.

Gebze-Yavuz Selim Mahallesi

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ve Mehmet Ali Okur geçtiğimiz günlerde vefat eden Ak Parti Gebze Yavuz Selim Mahalle Başkanı Erol Kakut’un ailesini de ziyaret ederek başsağlığı diledi

İzmit- Hatipköy

Işık ayrıca İzmit belediye meclis üyesi İsmail Gün’ün Hatipköy’deki bağını ziyaret etti. Tavşantepe Mahallesi Muhtarı Tekin Güner’in kardeşi ile evlenen Ak Parti Eski Bekirpaşa belde yönetici Niyazi Ceylan’ın kızının Fuar içinde düğün cemiyetine katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817