Fikri Işık Körfez Teşkilatını ziyaret etti.


            Işık, Ak Parti Körfez İlçe binasında gerçekleşen ziyaret sonrası yönetim kurulu üyeleri ile tanışma toplantısına katıldı. Burada konuşma yapan İlçe başkanı Osman Badem “Öncelikle Sayın TBMM Milli Eğitim komisyon Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisi bizim içimizden; bizim bulunduğumuz makamlardan geçerek ilçemizde, ilimizde ve ülkemizde birçok hizmette bulunmuş ve hizmet etmeye devam etmektedir. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Işık daha sonra yönetim kurulu üyeleri ile tek tek tanıştı. Burada bir konuşma yapan Işık tüm yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Işık “Körfez İmam Hatip Lisesi İhalesi 18 Aralık Yapılacak”

            Işık toplantıda yaptığı konuşmada Kocaeli’nde yapılan eğitim yatırımları ile ilgili de şöyle konuştu “ Bugün Körfez’e yine bir müjde ile geldik. 24 Derslikli Körfez İmam Hatip Lisesi yapım ihalesi 18 Aralık’ ta gerçekleştirilecek. Böylece Körfezimiz yeni bir okula daha kavuşmuş olacak. Güney mahallesindeki kalıcı işyerinin okula dönüşümü ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Ayrıca ilçemizde Yarımca İlkokulu ve Emlak Konut Lisesi inşatlarımız sürüyor. Bu yıl Kocaeli’nde toplam 1700 derslikli okul inşaatımız devam ediyor. Bu Kocaeli’nde bir yılda yapılan en büyük eğitim yatırımı. Ayrıca 2013 yılında 1635 öğretmen atamasıyla yine bir yılda ilimize atanan en fazla öğretmen sayısına ulaştık. Artık fiziki altyapı ve teknoloji donanım ile ilgili yatırımlarımız ve yeni öğretmenlerimiz ile eğitimde kaliteye daha fazla yoğunlaşacak imkânlara kavuştuk” dedi.

            Işık daha sonra Derince’de trafik kazasında vefat eden üç gencin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Aynı kazada ağır yaralanan bir gencide Derince Araştırma Hastanesinde ziyaret ederek ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.






 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817