banner2779
banner2752
banner2750

FİKRİ IŞIK, KÖRFEZ'DE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
 Vizyon projelerin bir bir hayata geçtiği Körfez’de hızlı gelişim ve ilerleyiş devam ediyor. Ortaya koyduğu çalışmalarla 2015 yılını dolu dolu geçirerek 2016 yılına hızlı bir başlangıç yapan Körfez Belediyesi, bir diğer vizyon projesi olan Hereke Kürek Kulübünün inşaat çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor.

Bakan Fikri Işık Körfez’de

Kocaeli’nin bir değeri olan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık bölgesinde yapılan çalışmaları incelemeye devam ediyor. Son olarak Hereke bölgesinde hayata geçirilen Hereke Kürek Kulübü inşaat çalışmalarını inceleyen Bakan Işık, Hereke Kürek Kulübünün tamamlanmasıyla birlikte bölgenin su sporlarının merkezi haline geleceğini ifade etti. Belediye Başkanı İsmail Baran ve teknik ekibiyle birlikte çalışmaları inceleyen Bakan Işık inceleme esnalarında sahilde gezen vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Çalışmalar Hakkında Bilgi Aldı

Hereke’nin tarihinin önemine dikkat çeken Bakan Işık, burası hem bu bölge için, hem de Anadolu tarihi için önemli bir yer, dedi. Bakan Işık, Belediye Başkanı İsmail Baran tarafından bölgede yürütülen çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler aldı.

Hereke kalesi restorasyonu, Hereke kürek kulübü, çevre düzenleme çalışmaları ve sahil düzenleme çalışmaları ile Hereke’nin turizmde cazibe merkezlerinden biri olacağını ifade eden Belediye Başkanı İsmail Baran, “Hereke, Doğu Roma İmparatorluğuna kadar geçmişi bulunan birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, tarihi dokusu ve bu kentte yaşamış tarihi değerleriyle çok önemli bir kentimizdir. Tarihimizi önemsiyoruz. Sayın Bakanımızın bize destekleri çok büyük. Hükümetimiz ile birlikte sadece bulunduğumuz bölgemiz değil, ülkemiz kalkınmaya devam edecek.” Şeklinde konuştu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751