Fikri Işık, Şener Söğüt’e  Destek İstedi

Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantı, Körfez Belediye Başkan adayı Şener Söğüt’ün tanıtım konuşmasıyla başladı. Daha sonra kürsüye gelen Fikri Işık, önce genel politika hakkında konuştu, ardından da yerellerde yapılan hizmetleri anlatarak Şener Söğüt’e destek istedi.

Fikri Işık konuşmasında, “ABD’nin iki amacı var. Birincisi İsrail’in güvenliğini sağlamak, ikincisi Çin’i sınırlamak. Kaya gazına ulaştığı için şlu anda petrole olan ilgisi azaldı, yeni hedefler belirlediği için de Suriye’den çekileceğini açıkladı” dedi.

Köyler internet istiyor.

Fikri Işık konuşmasında köylerin sorunlarının kalmadığını ifade ederek, “Köylerde artık yol, su ve benzeri sorunlar kalmadı. Eskiden köy yoluna yama yaptıran muhtar başarılı oluyordu, şimdi sorun kalmadı. Artık köylerde bize yöneltilen taleplerin başında internet çekmiyor, 3-G ile görüşemiyoruz gibi istekler yer alıyor. Körfez’de belediye olarak birçok hizmet yaptık. Daha önceden de tanıdığım Şener kardeşimin şehrin en güvenilir insanı olacağına inanıyorum. Kendisine güveniyorum ve en yüksek oyla belediye başkanı seçilmesi için destek verelim, daha sonra da çalışmalar hakkında hesap sorabilelim” dedi.

Konuşmalardan sonra toplantının basına kapalı bölümünde çeşitli sorular yöneltildi ve cevaplar verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817