banner2779
banner2752
banner2750

 FİKRİ IŞIK’TAN İFTARDAN SAHURA KÖY ZİYARETLERİ

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık Karamürsel’de köylerini ziyaret etti.  Işık iftar sonrası gittiği Karamürsel köylerinde geç geç saatlere programını sürdürdü.

Işık’a ziyaretlerinde Ak Parti Karamürsel İlçe Başkanı Ahmet Türkel, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve parti yöneticileri eşlik ettiler.

İhsaniye, Karaahmetli, Hayriye Köylerini Ziyaret

Işık iftar sonrası ilk olarak İhsaniye Köyüne giderek vatandaşlarla buluştu. Köy halkı tarafından sıcak karşılanan Işık’a Boşnak böreği ikram edildi. Işık vatandaşlarla güncel konular hakkında sohbet edip görüş ve önerilerini dinledi.

Muhtar Maaşlarında Artış Yaptık

Daha sonra Hayriye ve Karaahmetli köylerine giderek köy kahvesindeki vatandaşlarla görüştü. Muhtarların da bulunduğu ziyarette Işık “ TBMM kapanmadan genel kuruldan geçirdiğimiz kanunla muhtar maaşlarında ciddi artış yaptık.  Cumhurbaşkanımızın yasayı onaylaması durumunda 420 lira olan muhtar maaşı 875 TL’ye çıkmış olacak. Muhtarlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Köylülerin Taleplerini Dinledi

Işık ziyaretlerinde köyde yaşayan vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.  Altyapı, orman,  avcılık, sulama gibi konulardaki talepleri tek tek dinleyen Işık konuların takipçisi olacağını söyledi. Işık Köy ziyaretleri kapsamında yaşlı ve hastaları da evlerinde ziyaret etti.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751