FİKRİ IŞIK’TAN İZMİT MAHALLELERİNE ZİYARET

 

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Ak Parti Kocaeli Milletvekili İzmit Erenler mahallesinde gençlerle biraraya geldi, topçular mahallesinde ev ziyaretinde bulundu.

Ereneler Mahallesi Gençleri İle Buluşma

Işık ilk olarak Ak Parti il gençlik kolları ve İzmit ilçe gençlik kollarının birlikte organize ettiği Erenler Mahallesinden farklı görüşlerdeki gençlerle ile yapılan programa katıldı. Ak Parti İzmit İlçe gençlik kolları başkanı Muharrem Tutuş’un hazır olduğu toplantıda Işık gençlerin yerel ve genel konular hakkında görüşlerini dinledi. Ülke gündemindeki konular hakkında gençleri bilgilendirdi. Işık yaptığı açıklamada “ Geçtiğimiz günlerde Tavşantepe’de gençlerimizle buluştuk. Bugün Erenler mahallesindeyiz. Kocaeli her tarafında fırsat buldukça genç kardeşlerimizle bir araya geliyoruz” dedi.

Topçular Mahallesinde Ev ziyareti

Işık daha sonra ilçe gençlik kolları başkanı Muharrem Tutuş ile birlikte Topçular mahallesinde ev ziyareti gerçekleştirerek vatandaşlarla sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817