banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 FİKRİ IŞIK'TAN SARIYER İLÇE TEŞKİLATINA EĞİTİM VERDİ

                T.B.M.M. Milli Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı  Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık Kefken’de kampta bulunan Ak Parti Sarıyer İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Mahalle yöneticilerine teşkilat çalışmaları hakkında eğitim verdi. Işık’a Kefken’ de Ak Parti Kocaeli İl Yöneticileri Erdoğan Şentürk ve Veli Haldız eşlik etti.

Hedef Sarıyer’de Yerel Seçimleri Kazanmak

                Kefken Kamp Tesislerinin açık hava amfi merkezinde yapılan program Ak Parti Sariyer ilçe Başkanı Hüseyin Özdemir’in açılış konuşması ile başladı. Özdemir konuşmasında “ Ak Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı olarak 2014 seçimleri öncesinde motivasyonlarını tamamlamak ve eksiklerini gidermek için bu kampı düzenlediklerini bu kamp sonrası teşkilat olarak tek hedeflerinin Sarıyer Belediyesi’ni geri almak olacağını belirtti. Özdemir, “Başbakanımıza ve Partimize yardımcı olmak için bu çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Teşkilatlara Çok Önem Veren Bir Partiyiz

Daha sonra Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık sözü alarak teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi. Işık yaptığı konuşmada “Partilerin misyonlarını en iyi isimleri ifade eder. Partimiz de üç temel esası çok önemser. Bunlar Adalet, Kalkınma ve Temiz siyaset” dedi. Işık konuşmasının devamında “Bu temel esaslara dayanarak 11 yıllık iktidarımız boyunca devamlı ekonomik büyüme ve kalkınmayı sürdürdük. Her geçen gün demokratikleşme ve insan hakları alanında yeni adımlar attık ve atıyoruz. Yolsuzluklarla mücadele de kararlı davranıyoruz” dedi. Işık ayrıca konuşmasında Ak Parti büyük bir kitle partisi olmasına rağmen daha önceki kitle partileri ile Ak Parti arasında ki farkın teşkilat yapılanması olduğunu söyledi.  Parti olarak teşkilat çalışmalarını çok önemsediklerini belirtti.

Işık Taziye Ziyaretlerinde Bulundu

                Işık Kefkende’ki programın ardından geçtiğimiz günlerde vefat eden Ak Parti Kandıra Kurucu ilçe Başkanı Mahir Yıldırım’ın evine giderek taziyede bulundu. Işık daha sonra da çocuğu vefat eden Ak Parti İzmit İlçe Yönetim Kurulu üyesi Havzullah Yaydemir’i evinde ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826