Filistin Şehitleri İçin Gıyabi Cenaze Namazı

İzmit Doğu Kışla Pazar Alanı’nda ikindi namazı sonrasında kılınan gıyabi cenaze namazına Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri Dönem Başkanı Muhammet Hanefi Akbulut, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, İlyas Şeker, BBP İl Başkanı Remzi Kaya, İHH Kocaeli Şube Başkanı İsmail Yeşildal ve vatandaşlar katıldı.

EVLER İŞGAL EDİLİYOR

Gıyabi cenaze namazının ardından grup adına açıklamayı Gönüllü Kültür Teşekkülleri Dönem Başkanı Muhammet Hanefi Akbulut yaptı. Akbulut açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Ramazan ayının başından itibaren, İsrail polisi ve fanatik Yahudiler, Şam Kapısı’nda Filistinlilerin akşamları iftar düzenlemesini engelliyor ve işgal altındaki Doğu Kudüs’te Şeyh Cerrah Mahallesi’nde yaşayan Filistinlilerin evlerini işgal ediyor.

ÇOCUKLAR ÖLDÜRÜLÜYOR

Fanatik Yahudilerin Mescid-i Aksa’ya baskın çağrıları sonrası çıkan çatışmalarda yüzlerce Filistinli kardeşimiz şehit oldu ve yaralandı. İşgalci İsrail polisleri Filistinlilerin üzerine göz yaşartıcı gaz, plastik mermi ve ses bombalarıyla saldırarak yüzlerce kadın, çocuk ve yaşlıyı yerlerde sürükleyerek yaralanmalarına sebep oldu.

TOPRAKLAR İŞGAL EDİLİYOR

73 yıldır hakları, toprakları, vatanları, canları, malları gasp edilen Filistinliler, İsrail zulmü altında çok zor şartlarda yaşamlarını devam ettirmeye çalışıyor. Yapılan bütün anlaşmalara rağmen, uluslararası alanda alınan bütün kararlara rağmen bu Siyonist işgalciler, Kudüs’e, Mescid-i Aksa’ya ve Gazze’ye saldırmaya ve toprakları işgal etmeye devam etmektedir.

SALDIRILAR DEVAM EDİYOR

Filistin, her geçen gün Siyonist İsrail’in saldırılarıyla karşı karşıya kalıyor. Tüm dünya İsrail katliamlarına gözünü yummuş durumda. Uluslararası hukuku çiğneyerek insanlık onurunu ayaklar altına alan İsrail’e karşı verilen mücadelemiz Kudüs özgür oluncaya kadar devam edecektir. Türkiye’yi, uluslararası mekanizmaları ve herkesi harekete geçmeye ve İsrail’in attığı hukuksuz adımları ve işgali durdurmaya çağırıyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817