Filistinli itfaiyecilere eğitim
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın 37. grup temel itfaiyeci eğitimleri başladı. Filistin’den altı itfaiye eri de eğitimlere katıldı. 

 

KOBİTEM TARAFINDAN

Türkiye Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi arasındaki işbirliği ile Kocaeli İtfaiye Eğitim Merkezi (KOBİTEM) tarafından verilen “Temel İtfaiyeci Eğitimleri” 37. dönemine girdi. Eğitimler, Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nin yanındaki itfaiye eğitim tesisinde teorik ve uygulamalı olarak verilmeye başlandı.

 

DOKUZUNCU ÜLKE

KOBİTEM’in verdiği eğitimlere Filistin İtfaiye Birliği’nden de altı personel katıldı. Daha önceki eğitim dönemlerinde de Makedonya, KKTC, Moldova, Kırgızistan, Azerbeycan, Kazakistan,Tataristan ve Moritanya itfaiye birimleri yer almıştı.

 

13 FARKLI KONUDA

Program kapsamında itfaiye erleri üç hafta boyunca 13 konuda temel itfaiye eğitimi alacak. İtfaiyecilere; “İtfaiyecilik Mevzuatı, Yanma ve Yangın Teorisi, Yangın Yerindeki Tehlikeler, Söndürme Maddeleri ve Teknikleri, LPG ve Doğalgaz Bilgisi, Kapalı ve Dumanlı Ortamlarda İlerleme Teknikleri, Flash Over ve Back Draft Olaylarına Müdahale, Yüksek Açı Kurtarma, Trafik Kazalarına Müdahale, Enkaz ve Çökme Olaylarında Arama ve Kurtarma, Afet Yönetimi, Tehlikeli Maddelere Müdahale” konularında teorik ve uygulamalı eğitimler verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817