FİLM GİBİ OPERASYONLA YAKALANDILAR
 Alınan bilgilere göre; Bir ihbarı değerlendiren Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Bilge Sokak’ta olayla ilgili iki kişinin saklandığını belirledi. Operasyon için düğmeye basıldı ama evde insanlar olduğu için hemen harekete geçilmedi. Uygun zamanı kollayan ekipler, aranan iki zanlının evden çıkmasını bekleyerek operasyona başladılar. Yapılan çalışma sonrasında mahallede heyecanlı anlar yaşandı ve polis Cihat C. İle Alper D. dlı şahısları yakaladı.

 

İKİ ADRESTE ARAMA

Başarılı operasyondan sonra Bilge Sokak ve Sevinç Sokak’ta zanlıların kaldıkları belirlenen ve yakınlarının kiracı olarak oturdukları iki ayrı adrese baskınlar yapıldı. Yine filmleri aratmayacak görüntüler yaşandı ve evlerde yapılan aramalarda da bir adet pompalı tüfek bulundu. Zanlıların N.K. ile E.K. adlı bayanların kiracı olarak oturduğu evlerde barındığı belirlenirken, olayla ilgili olarak bu şahıslar da gözaltına alınarak sorgulandı. Operasyon yapılan evlerin birinde çocukların olması nedeniyle uygun anın beklendiği öğrenildi. Gözaltına alınan 2 zanlı, sorgu ve doktor raporundan sonra İstanbul’a gönderilecekler.

2 zanlı, İstanbul Beşiktaş’ta Mayıs ayında işlenen ve M.D. adlı bir kişinin ölümüyle sonuçlanan cinayetin zanlıları olarak aranıyorlardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817