banner2779
banner2752
banner2750

FİNAL  Ayrıcalığı Kocaeli’de

Türkiye genelinde verdiği eğitim hizmeti ile bu alanda öncü markalardan biri haline gelen ve ilimizde de Başiskele’de kurulan kampüs okul projesi ile eğitim camiasında büyük ses getiren Final Okulları, İzmit Belediyesi ile yeni bir kurumsal iş birliği anlaşması imzaladı.

Kurucu Genel Müdür olarak Emin Polat’ın görev yapacağı Final Okulları Kocaeli Kampüsü’nde Kampüs Müdürü olarak da Gözde Varol görev yapacak.

HÜRRİYET ZİYARET ETTİ

Final Okulları ile İzmit Belediyesi arasındaki iş birliği protokolü ise önceki gün düzenlenen törenle imzalandı. Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile beraberindeki heyet kurumun Başiskele’deki kampüsünü ziyaret etti. Okul ile yapılan protokolü göre İzmit Belediyesi çalışanlarının çocukları için yüzde 50 eğitim bursu sağlanacağı açıklandı.

YÜZDE 50 İNDİRİM

Başkan Hürriyet, yapılan anlaşma ile ilgili açıklamasında, “Kocaeli Başiskele Final Okulları ile protokol imzaladık. Bu anlaşmaya göre İzmit Belediyesi çalışanlarımızın çocukları Final Okullarında eğitim görmek istediği taktirde yüzde 50 eğitim bursu desteği almaya hak kazanmış oldular. Bu desteklerinden dolayı kuruma ve değerli hocalarımıza çalışanlarımız adına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“KOCAELİ’NİN EĞİTİM BAŞARISI YÜKSELECEK”

Hazırlanan iş birliği protokolüne Final Okulları Kurucu Temsilcisi Celalettin Gür ile İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet imza attı. Törende hazır bulunan Kurucu Genel Müdür Emin Polat, “Final Okulları tecrübesi ile Kocaeli’ni buluşturuyoruz. Eğitim kadromuz, yayınlarımız, kulüplerimiz ve diğer özel hazırlıklarımızla Kocaeli’nin eğitimdeki başarı düzeyinin yukarılara çıkması için çaba göstereceğiz. İzmit Belediyesi ile yaptığımız protokol ile Final ayrıcalığından belediye personelimizin evlatları da yararlanabilecek.

Hayırlı olsun

”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751