banner2779
banner2752
banner2750

Fırıncılar Odası’ndan Karaosmanoğlu’na övgü
 Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı ve yönetimi Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demrtaş, İlçe SKM Başkan Yardımcısı Hayrettin Arıcan’ı ağırladı. Konuklarına pide ikramında bulunan Başkan Sarı, Karaosmanoğlu’nu yeniden Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilmesinden dolayı tebrik etti. adaylığının kesinleşmesi sonrasında ilk ziyaret ettikleri sivil toplum kuruluşu kendilerinin olmasından dolayı mutluluk yaşadıklarını söyleyen Sarı, Karaosmanoğlu’nun çalışmalarından övgüyle söz etti.

 

‘HERKES İŞİNİ GÜZEL YAPACAK’

Başkan Ali Sarı, “Yeniden aday gösterilmeniz bizi çok mutlu etti. hayırlı olsun, Allah utandırmasın. Başkanımızın daha önceki başarıları ortada, şimdi ustalık dönemi olacak. kendisine başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Karaosmanoğlu ise, fırıncılar odası başkanı ve yönetimine teşekkür ederek, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kocaeli’nde yapılan çalışmalarla kentin, yaşanabilir bir yer haline geldiğini söyleyen Karaosmanoğlu, “Kocaeli’nden ekmek çıkaramayan adam hiçbir şey yapamaz. Kocaeli’nde ulaşım konusuna da yoğunlaşacağız. Herkes işini güzel yapacak, o zaman herşey yolunda gider” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751