Fırtına Müdür, eylemcileri konuşarak ikna etti
Kocaeli’de eylem sadece Cumhuriyet Parkı'nda devam etmedi. Derince ve Körfez’de de eylemler devam etti. Körfez’deki eylemde polis ile tartışan grup son anda yatıştırıldı. Körfez İlçe Emniyet Müdürü Opak gerginliği yatıştırarak hepimiz kardeşiz mesajı verdi. 

Körfez Esentepe mahallesinde toplanan 100 kişiye yakın bir grupla eyleme başladılar. Ancak kısa bir zaman sonra ortalama 500 kişiyi bulan vatandaşa önce polis müdahale etmedi. Ancak Ağadere Caddesinden Ak Parti Körfez İlçe binasına yürümek isteyen gruba polis izin vermedi.

AK PARTİ İLÇE BİNASINA YÜRÜMEK İSTEDİLER

Körfezli grup “hükümet istifa” diyerek yürüdüler. Yürüyüşün yolunu Ak Parti Körfez İlçe binasına çeviren grubun önüne Körfez İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak çıktı. Opak;” Eylem yapabilirsiniz. Ancak devletin izin verdiği bölgelerde yürüyebilir ve haklarınızı savunabilirsiniz. Polis ile olan tartışma yada çatışma kimseye bir fayda vermez. Gerginlik çıkarmaya gerek yok.”dedi

Bu uyarı üzerine eylemciler Tuğrul Caddesinden yürüyerek eylem yapmaya devam etti. Eylem sorunsuz olarak sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selma akın 11 yıl önce

i̇şte bu. konuşarak anlaşabiliriz. bu müdüre helal olsun

banner2817