banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

FİTNE, FESATÇILAR SİZİ.....

Ak Parti Körfez İlçe seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun İlimtepe Sandık Müşahidleri toplantısında açtı ağzını, yumdu gözünü. Koyun;” Sen kimsin de aramıza fitne sokacaksın, ezelden beri açsın, hayatını beleş yaşıyorsun”dedi.

YUNUS PEHLİVAN OLURSA SONUNA KADAR DESTEKLERİZ

Konuşmasına devam eden Koyun fitneye dikkat çekerek herkesin akıllı davranması gerektiğine vurgu yaptı. Koyun;”Hakkımda ve partim adına konuşan arkadaşlara sesleniyorum. 2014 Yerel seçimleri öncesi Genel Merkezimiz Yunus Pehlivan ile devam edilecek derse, koluna girer destekleriz.  Allah hayırlı uğurlu etsin. Partimiz başka birini aday gösterirse onu da destekleyip mücadelemizi edeceğiz. Partimizin kapısı tüm aday adaylarına açık. Bizde koltuk sevdası yok. Vatan sevdası, hizmet sevdası var. Nasip böyleymiş der çalışmalarımıza devam ederiz.

FİTNECİLERE SESLENDİ;” HAYATINIZ BELEŞ”

Amacımız Körfez’e hizmet mücadelesidir. Tek istediğimiz hizmet etmek. Başka birsey arayan kendisini fitne olarak görsün. Kimse fitne aramasın fitne çıkarmasın. Duyuyorum sokaklarda gezen fitnecileri, diyorlar ki felanca olursa kaybederiz. Sana mı soracağız, sen kimsin, sen hayatını beleş yaşamış bir insansın, biz seni biliriz. Sen ne yap biliyor musun, sayın başkanım partim adına benim ne yapmam gerekiyor. Bu vatana nasıl faydalı olabilirim de. Hizmet etmek istiyorum demen gerekir. Aday kim olursa destekleriz demiyorsun da fitne çıkarıyorsun.

ALLAH İZİN VERİRSE ADAY ADAYIYIM

Seçim sürecini kenetlenerek geçireceklerine dikkat çeken Koyun konuşmasında devam etti; ”Partinin kurucu üyeleri, meclis üyeleri ve teşkilatı, İl başkanımız ve büyükşehir başkanımız ile istişare yaptık. Bir fotoğraf çektik. Her kesim ile görüştük. Değerlendirmeler sonucu ve Allah izin verirse Körfez Belediye Başkanlığına aday adayı olmaya karar verdim.

AHPAB ÇAVUŞ İLİŞKİSİ BİTTİ

Kimse kendi koltuğuna sevdalanmasın. Benim felanca milletvekili tanıdığım var, bilmem kimi tanırım gibi sözlerin Ak Parti’de yeri yok. Genel merkez, biz Körfez’de en fazla oyu kiminle alırsak o bizim adayımız diyor. Ahpab çavuş ilişkileri ile siyaset bitmiştir.”dedi. //Ahmet YARAR






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826