banner2779
banner2752
banner2750

FİTNESS SALONLARINDAN 3000 BAYAN YARARLANDI
 İzmit Belediyesi’nin bayanlara yönelik  fitness salonlarına büyük ilgi  gösteriliyor. Halen  Yahya Kaptan Hanımeli Kültür Merkezinde, Yuvam daki Necip Fazıl Kısakürek Kültürmezinde, 42 Evlerde Sağlık Ocağı binasında, Belsa B Blok kat 9 da, Akmeşe  Mahalle Konağında, Kent Konut 1. Etapta, Malta Mahallesi ile Kuruçeşme Kültür Merkezinde  bulunan fitness salonlarından şimdiye kadar 3059 bayanın yararlandığı öğrenildi. Yoğun ilgi nedeniyle Kent Konut 2.Etap,Tüysüzler Mahalle Konağı ile Yenidoğan Kültür Merkezinde de salonların faaliyete geçirildiğini söyleyen yetkililer, bayanların kendilerine en yakın salona giderek kayıt yaptırabileceklerini söylediler.

 

UZMAN EĞİTMENLER NEZARETİNDE

 

Yetkililer,  halen 968 kişinin yararlandığı ve son sistem spor aletlerinin yer aldığı salonların bayanlara ücretsiz olduğunu belirterek” salonlarımızda temizliğe ve hijyene büyük önem veriliyor. Fitness salonlarında yüzlerce bayan, uzman eğitmenler nezaretinde spor yapma imkanı buluyor” dediler. Salonlardan yararlanan bayanlar da verilen hizmet için Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751