banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Flaş!! Flaş! Körfez'li Şevval Finalde!!!

Saat 18.00'de Final müsabakasına çıkacak olan Şevval Yarar Altın Madalya için mücadele edecek.

Şevval final maçını alırsa Türkiye'yi Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında temsil edecek.

Körfez Anadolu İmam Hatip Ortaokulu  öğrencilerinden olan Şevval, hırsı ve çabukluğuyla ün salmış bir sporcumuz. Yarar'ın Antrenörü Uluslararası hakem ve milli Antrenör Aşkın Kahveci yaptığı açıklama şunları söyledi.


Kahveci'' Bir senedir bu turnuvaya hazırlanıyoruz. Bu çocuklar Kocaeli'nin en iyileri. İnşaalah Türkiye Şampiyonasında da Altın madalyaları alıp Ülkemizi Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında temsil edecekler. Bütün talebelerime güveniyorum. Şevval Kızımıza da ayrıca çok güveniyoruz. İnşa allah saat : 18.00 de ki oynanacak finalden sonra  Altın Madalyayı alacak ve Türkiye Şampiyonu olacak. dedi.









Şevval'in Antrenörlüğünü Uluslararası Hakem Milli Antrenör Aşkın Kahveci yapıyor.



Şevval'in babası Kocaelimeydan Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Burhan Yarar ''kızıma güveniyorum. Altın madalya alıp Memleketimizi Yurtdışında temsil edecek inşaalah. ''dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826