FOTOĞRAF TUTKUNU GEZGİNLERE KANDIRA BELEDİYESİNDEN FOTO SAFARİ
 Tüm profesyonel fotoğraf sanatçıları ve bireysel olarak fotoğraf sanatı ile ilgilenen amatör fotoğrafçıların katıldığı “Foto Safari” etkinliğinde Cebeci, Pembe Kayalar, Kefken, Kumcağız, Kerpe, Akçakoca Anıtına yapılan geziler boyunca yaşama dair fotografik ögeler, kültürel ve tarihi dokular, doğal güzelliklerle tarihi mekanlarda fotoğraf çekimleri yapıldı.

Foto Safariye katılan fotoğraf sanatçıları ile birlikte görsel dünyaya yapılan yolculuğa çıkan   fotoğraf meraklıları, hem fotoğraf sanatının sırlarını öğrendi hem de  yeni teknikler kazanarak özel kurgular aracılığıyla çekim yaptı.

Etkinliğe katılan Kocaeli Gençlik Merkezi, Kandıra Meslek Yüksek Okulu, Kandıra Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve fotoğraf gönüllüleri etkinlikten memnun kaldıklarını ifade ederek , Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e böyle bir etkinliğin düzenlenmesini sağladığı için teşekkürlerini iletti. Kandıra’nın doğal güzelliklerine, tarihi yapısına hayran kaldıklarını sözlerine ekleyen fotoğraf meraklıları, Kandıra’nın yeşiliyle doğasıyla, güler yüzlü insanlarıyla ön plana çıkan ve sevilen bir ilçe olduğunu belirttiler.

Katılımcıların her gezi sonunda yaşamlarına unutulmayacak anılar kattıkları gibi kadrajlarında da ustalaştıklarını fark ediyor diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, çekimlerde maksimum keskinlik yakaladıklarını, daha güzel kompozisyonlar oluşturduklarını ve karşılaştıkları ilginç nesnelerin yakın plan çekimlerinin reflekse dönüştürerek usta fotoğraf sanatçılarının engin deneyimlerinden yararlandıklarını söyledi. En büyük kazanımın deneyim kazanmak olduğunu belirten Başkan Köken, ilçemizin tanınmasına yönelik yaptığımız etkinliklerimiz devam edecek dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817