FOTOĞRAF YARIŞMASI’NA BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR
  

Ulusal Fotoğraf Yarışması

Derince Belediyesi'nin ilçenin doğal, tarihi ve kültürel güzelliklerinin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla düzenlediği Ulusal Fotoğraf Yarışması'na başvurular sürüyor

Son katılım tarihi 15 Temmuz olarak belirlenen Derince Ulusal Fotoğraf Yarışması’na müracaat isteyenler katılımcı formunu ve şartnameyi Derince Belediyesi’ne ait www.derince.bel.tr sitesine girerek indirebiliyor. Seçici kurul üyeleri ve birinci derece yakınları dışında tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçılara açık olan yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler 0262 2394015 (Dahili: 218) numaralı telefondan Derince Belediyesi’ne ulaşabilecek.

 

Son başvuru tarihi 15 Temmuz

Son başvuru tarihinin 15 Temmuz Cuma olarak belirlendiği yarışmada daha sonra 7 kişiden oluşan seçici kurul üyeleri yapacakları değerlendirme toplantısının ardından dereceye giren eserleri belirleyecek. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği fotoğraf yarışmasında birinciye 3 bin 500 TL, ikinciye 2 bin 500 TL, üçüncüye ise bin 500 TL ödül verilecek. Yarışmada ayrıca 750 TL’lik Çenesuyu Özel Ödülü ile 750 TL’lik Derince Belediyesi Özel Ödülleri de sahiplerini bulacak. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın sonunda sergiye değer bulunan 30 eser sahibine de ayrıca 100’er TL’lik ödülleri takdim edilecek. Derince Ulusal Fotoğraf Yarışması’na başvuracak olan fotoğrafçılar en fazla 5 eserle müracaat edebilecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817