FUAR MERKEZİ, SPORCU MERKEZİ OLDU
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sporu tabana yaymak amacıyla 12 ilçede ücretsiz olarak hayata geçirdiği Spor Okulları, yaz döneminde faaliyetlerine devam ediyor. Spor Okulları’nın yaz sezonu için kayıt dönemi ise tüm hızıyla devam ediyor. Bu dönemde Spor Okulları’ndan yararlanmak isteyen öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan www.kocaeli.bel.tr adresi üzerinden başvuru formlarına ulaşabiliyor. Sitede ayrıca, gerekli sağlık raporlarının formları da yer alıyor.

 

 

Voleybol ve Basketbol Çalışmaları Yapılıyor

Öte yandan 31 Mayıs’da gerçekleştirilen muhteşem organizasyonla 6 bin spor okulu öğrencisi aldıkları spor eğitimini uluslararası fuar merkezinde öğrenciler, Spor Okulları Ligi ve Şenliği organizasyonunda gözler önüne serdi. Programla birlikte Fuar merkezinde hazırlanan sahalar yaz dönemince çocukların spor yapabilme imkanı da tanımış oldu. Spor Okulları Voleybol ve Basketbol branşları çalışmalarını fuar merkezindeki sahalarda yapıyor. Hafta içi her gün Voleybol branşı saat 15:00 ile 18:30 saatleri arasında, Basketbol branşı ise 14:00 ile 19:00 saatleri arasında yürütüyor.Özel olarak hazırlanan çok sayıdaki spor sahalarında spor yapabilme imkanı bulan minik sporcular, eğitmenlerin uyarılarını da dikkatle dinliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817