Fuar önünde feci kaza
Alınan bilgilere göre Salim Dervişoğlu Caddesi Kocaeli Fuarı önünde Mustafa Kaval`ın kullandığı 41 KC 638 plakalı bir otomobil fuara dönüş yaptığı sırada Mert Turan`ın kullandığı motosiklet hızla otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile kontrolden çıkan motosiklet takla atmaya başladı. Adeta paramparça olan motosiklette bulunan Mert Turan olay yerinde hayatını kaybetti.

 

Kazada hayatını kaybeden Mert Turan`ın KörfezSanayi Sitesi`nde oto yıkama dükkanı olduğu öğrenildi. Turan'ın cansız bedeni, Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Polis ekiplerince gözaltına alınan otomobil sürücüsü Mustafa Kaval, polis merkezine götürülürken, kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik, kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla normale döndü.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817