FUTBOL SAHASIYDI TIR PARKI  OLDU

Mahalle tamamlanamayan proje nedeniyle toprak sahasını kaybederken, tır parkı haline gelmesi tepkilere neden oldu.

Hacı Osman Mahalle muhtarlığı yanında yer alan toprak saha yıllarca amatör takımlara ve mahallenin gençleri için antrenman ve oyun alanı olarak kullanılıyordu. Alınan bir kararla Pazar günleri sokak arasında kurulan pazarın buraya taşınacağı söylendi. Bu amaçla çalışmalar, düzenlemeler yapıldı ama pazarcı esnafının talebi karşılanmadı. Pazarcı esnafı kapalı Pazar isterken belediye açık alan olarak kullanıma açtı, yerler belirlendi ama alan kullanılamadı.

Kapalı Pazar yapılamadığı için pazarcı esnafı yine sokak arasında tezgahlarını açtı. Bu gelişmeler sonrasında Pazar alanı olması beklenen eski toprak saha tırlar ve kamyonlar tarafından park yeri olarak kullanılmaya başladı. Vatandaşlar bu duruma tepki gösterirken, gençlerde sahalarını kaybetmiş odular. Pazarcı esnafı, alanın kapalı Pazar haline getirilmesi halinde kullanmaya başlayabileceklerini söylüyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817