Futbol’da şampiyon zabıta oldu

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıkları ve İştiraklerindeki personeli kaynaştırmak amacıyla her yıl geleneksel olarak yapılan Geleneksel Birimler arası spor şenliği, futbol final maçı ile sona erdi. Masa Tenisi, Voleybol, Basketbol ve Futbol branşlarında yaklaşık bir aydır devam eden heyecan futbol turnuvasıyla son buldu.

 

HEYACAN BÜYÜKTÜ

Bu yıl dört ayrı branşta yapılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Şenliğinde Basketbol’da İZAYDAŞ, Voleybol’da İmar Şehircilik, Masa Tenisi Liginde ise Salih Salman (İSU) şampiyon oldu. 20 takımın yer aldığı futbol turnuvasının final maçında, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Altınnal ile Zabıta finalde karşılaştı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşma sonunda Zabıta, Altınnal’ı 2-1 yenerek geçen yılında rövanşını alıp, dokuzuncu futbol turnuvasının şampiyonu oldu.

 

ZABITA RÖVANŞI ALDI

Karşılaşma sonrası büyük sevinç yaşayan Zabıta, şampiyonluğu sahada uzun süre kutlarken, Altınnal takımı sporcuları şampiyon olan Zabıta’daki arkadaşlarını tebrik etti. Müsabaka sonrası, iki takım futbolcularının sahadaki centilmence görüntüleri izleyicilerden büyük alkış aldı. Üçüncülük maçında ise karşı karşıya gelen Şehircilik ile İZAYDAŞ karşılaşmasında ise gülen taraf İZAYDAŞ oldu. Rakibini 7-3 yenen İZAYDAŞ turnuvanın üçüncüsü oldu. Şampiyonada dereye yapan takım ve sporcular düzenlenecek gece sonrası kupa ve madalyalarına kavuşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817