banner2752
banner2750
banner2776

Galatasaray Hediyeleri İle Yüzü Güldü

Kocaeli’nin Körfez İlçesi’nde Körfez Kent’te oturan ve doğuştan serebral palsi ve epilepsi hastası olan Velican Öndeş, Galatasaray’ın fanatik bir hayranı olarak Fatih Terim’i görmek istediğini söylemişti. Körfez Galatasaray Spor Kulübü Taraftarlar Derneği yönetimi 20 yaşındaki gencin bu hayali için harekete geçerken, sarı kırmızılı takımın hediyelerini vererek Velican Öndeş’i mutlu ettiler.

Körfez Galatasaray Spor Kulübü Derneği Başkanı Doğan Önal ve yönetimi, çağrıdan sonra çeşitli hediyeler alan Velican Öndeş’i evinde ziyaret ederek, Fatih Terim ve Muslera’nın bulunduğu tablo ile Galatasaray Atkısı armağan ettiler. Aldığı hediyelerle yüzü gülen Velican Öndeş’e, önümüzdeki haftalarda yapılacak olan çalışma ile Fatih Terim’le buluşma gerçekleştireceklerini söyleyen Doğan Önal, taraftarlar derneğinin bu konuda hazırlık yaptığını söyledi.

Ziyarette anne Asiye Hanım ve Abi Umut Ataçla uzun süre sohbet eden Başkan Önal ve yönetimi, ailenin birçok konuda destekçisi olduklarını belirterek, “Velican artık bizden birisi. Önümüzdeki günlerde kendilerinin de bu yönetimde yer almasını sağlayacak ve dostluğu, birlikteliği resmiyete dökeceğiz” dedi.

Dernek Başkanı Doğan Önal, Velican’ın ihtiyacı olan engelsiz aracı temin edeceklerini ve ailenin gereksinimleri için de destek vereceklerini söyleyerek, “Velican’ın ihtiyacı olan fizik tedavi ve stobil sandalyesi içinde girişimleri başlatacağız. Dernek olarak Velican’ın daha iyi bir yaşam sürmesi için gereken her şey için çalışmalar yapacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680