Galericiyi Av Tüfeğiyle Vurdular
İzmit Adnan Menderes Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren ikinci el otomobil satışının yapıldığı Doğan Emlak-Otomotiv'in sahibi Ahmet Doğan(24) iş yerinin önünde tanımadığını iddia ettiği M.Y. isimli şahıs ile bilinmeyen bir nedenden ötürü tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesi sonucunda M.Y. isimli şahıs Doğan'a yanında bulunan av tüfeği ile ateş etti. Doğan sol bacağından yaralanırken, saldırgan M.Y. ile yanında bulunan bir şahısla birlikte olay yerinden kaçarak uzaklaştı.    
 
HAYATİ TEHLİKESİ YOK
Kanlar içerisinde yerde kalan Ahmet Doğan için hemen ambulans ekibine haber verildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıyı Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralının hayati tehlikesi bulunmadığı kaydedildi. Olay gerçekleştirdiği iddia edilen M.Y. ile yanında bulunan şahsın yakalanması için araştırmalar devam ediyor. Öte yandan yaralı Ahmet Doğan ile M.Y. isimli şahsın arasında borç husumeti bulunduğu iddia ediliyor. 

kaynak: bizimkocaeli

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817