Gaz Sızıntısından Ölen İşçi Defnedildi

Olay, dün sabah saatlerinde Körfez Güney Mahallesi Petrol Caddesi üzerinde bulunan İstanbul Gübre Sanayi A.Ş. (İGSAŞ) fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde fabrika içerisindeki azot tankında meydana gelen sızıntıda gazdan etkilenen 2 işçi olay yerinde fenalık geçirerek, bayıldı. Durumun farkına varan diğer işçilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekiplerince içerideki 2 kişi bulundukları yerden kurtarıldı. 1 mühendisin ambulansla hastaneye kaldırıldığı, 4 çocuk babası işçi Ali Ekber Demirtaş’ın (42) ise hayatını kaybettiği belirlendi.

ACILI BABA CEZAEVİNDEN İZİNLİ GETİRİLDİ

Demirtaş için bugün Körfez Cemevi’nde cenaze töreni düzenlendi. Kandıra Cezaevinde tutuklu olan işçinin babası Süleyman Demirtaş, cenaze törenine izinli getirildi. Oğlunu kendi elleriyle defnetmek isteyen baba için cenaze bir süre bekletildi. Ali Ekber Demirtaş’ın cenazesi, kılınan namaz ve okunan duaların ardından İlimtepe Mezarlığı’nda defnedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817