GAZETECİLERDE ÇETİN GÜROL TEKRAR BAŞKAN

Geçen hafta yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelen Kocaeli Gazeteciler Cemiyet kongresi mevcut başkan Çetin Gürol’un tekrar aday olması ile gerçekleşti.

Şartları açıklayacağız

Aylardır gazetecilerin beklediği konut projesi hakkında açıklamalarda bulunan Gürol, “ Bu kadar zaman beklememizin tek sebebi peşinat paramızın olmamasıdır.  Bugün Başbakan Yardımcımız Fikri Işık ve TOKİ başkanımızla yapacağımız toplantıyla peşinatları ve şartları açıklayacağız.” Şeklinde konuştu.

Yeni yönetim ise şu şekilde;

Çetin Gürol, Hakan Süer, Levent Altun, Nebiye Azak, Erol Kaçmaz, Zeynep Kübra Özçiçek, Emre Tuncay, İsa Turan, Cennet Ceyhan, Kadriye Karademir, Şengül Oymak, Cem Şakoğlu, Yunus Kahraman, Muharrem Şenol, Ayşegül Kalaycı, Ahmet Akçaalan, Ulaş Tekin Nurşah Şahin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817