banner2779
banner2752
banner2750

GAZİLER DAĞI, İZCİLERİN YENİ MERKEZİ
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor tarafından restore edilerek Kocaeli izciliğine kazandırılan Gaziler Dağı İzci Kampında faaliyetler tüm hızıyla devam ediyor. Gaziler Daği İzci Kampı son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor İzcilik Branşı bünyesinde faaliyet gösteren Sancak izci ünitesini ağırladı. Faaliyete Büyükşehir Kağıtspor eğitimci liderlerinden Ertan Silan’ın yanı sıra otuz altı izci katıldı.

 

GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARTTILAR

Faaliyete katılan izciler ateş yakma eğitimi aldı. Obalar halinde odun toplayan izciler oba içinde yaptıkları görev dağılımı ile ateşlerini yakıp kumanyalarını pişirdiler. Ata sporları arasında yer alan okçuluk hakkında uygulamalı eğitim alan izciler yaptıkları atışlarla bu konuda da başarılı olduklarını gösterdiler. İzciler aldıkları bisiklet eğitimin ardından Gaziler Dağı Yürüyüş parkurunda bisiklete bindiler.

 

EĞİTİMLER GENİŞ KAPSAMLI VERİLİYOR

Gebze Gaziler Dağı Kağıtspor İzci kampı alanına kurulan Slackline (Denge Sporu)’da izciler, Slackline üzerinde dengede yürümeye çalıştı. Bu sporla izciler dengede durmayı kararlığı öğrendiler. Bu eğitimlerin yanı sıra çadır kurma, düğümler teknik iz işaretleri eğitimleri verildi. Faaliyete katılan izcilerle bir araya gelen Büyükşehir Kağıtspor eğitimci liderlerinden Ertan Silan, değerler eğitiminde sevgi konusunda iyi bir izci olabilmek için anne sevgisi baba sevgisi aile sevgisi ve insan sevgisinin vazgeçilmez unsurlar olduğunu vurguladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751