banner2779
banner2752
banner2750

Gaziler Dağı’nda Temizlik Çalışması

 

 

Gebze bölgesinde yaşayan vatandaşların aileleri ile birlikte dinlenip stres atabileceği alanlarda periyodik olarak temizlik çalışmaları yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri bölgede bulunan tabiat parkları, mesire ve diğer yeşil alanların her zaman bakımlı ve temiz olması için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, Gebze Gaziler Dağı Mesire Alanı’nın da bakım ve temizlik çalışmalarını düzenli olarak gerçekleştiriyor.

 

BARBEKÜ VE YEŞİL ALANLAR TEMİZLENDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gaziler Dağı Mesire Alanı’nda vatandaşların daha bakımlı ve temiz bir çevrede dinlenebilmesi için parkta bulunan barbeküler ve yeşil alanlarda temizlik çalışmaları gerçekleştirildi. Şehir merkezinde olması nedeniyle vatandaşların vazgeçilmez mekânlarından olan Gaziler Dağı’nda temizlik çalışmaları periyodik olarak devam ederek alanın her zaman temiz ve bakımlı olması için çalışmalar sürdürülüyor.

 

...
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751