Gaziler Mahallesi’ndeki çalışmalar Karabalık’ın merceğinde
 Kartepe ilçesinde modern şehircilik anlayışı çerçevesinde yürütülen üst yapı düzenlemeleri aralıksız devam ediyor. Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da yol iyileştirme düzenlemelerini yakından takip ederken Gaziler Mahallesi’ndeki kilitli parke çalışmalarını da mercek altında tutuyor.

 

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yol iyileştirme düzenlemeleri kapsamında ilçenin farklı noktalarında kilitli parke döşeme çalışmalarını güzel havalarda aralıksız sürdürmekte. Ekipler, halkın beklentilerine karşılık veren hizmetlerin bir ayağı da Gaziler Mahallesi’nde 6 sokak üzerinde parke çalışması yaparak gerçekleştirmekte. Çalışmaları mercek altında tutan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Gaziler Mahalle Muhtarı Mehmet Yaşa ile birlikte düzenleme yapılan yoları tek tek gezerek gelinen noktayı yerinde gördü.

 

Başkan Karabalık’a, mahallesinde süren çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade eden Gaziler Mahalle Muhtarı Mehmet Yaşa, “Yollarımız günümüz şartlarına uygun hale getirilmekte. Bu çalışmaları için başkanımıza ve ekibine mahalle halkım adına teşekkür ederim. Yapılan düzenlemeleri ile mahallemizin çehresi değişmekte. Yollarımız çamurdan kurtularak daha güvenli bir hale getirilmekte. Sağlanan hizmetler için emeği geçenlere minnettarız” dedi.

 

Gaziler Mahallesi’nde Bebek, Hanedan, Meşale, Hünkar, Gülistan ve Sancak Sokak üzerinde kilitli parke döşeme çalışması yapan ekiplerle bir araya gelen Başkan Karabalık, “Halkımıza karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek amacıyla yürütülen üst yapı çalışmaları kış aylarında da güzel havalarda sürmekte. Ekiplerimizle bir günümüzü boş geçirmezken halkın istek ve taleplerine karşılık veren düzenlemelerimiz aralıksız sürecek” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817