Gebze Ak Kadınlardan Aşure İkramı
 Ak Parti Gebze İlçe Kadın Kolları tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen aşure programına bu yılda ilgi yoğun oldu. AK Parti Gebze İlçe binası önünde gerçekleşen aşure dağıtımına vatandaşlar ve partililer yoğun ilgi gösterdi. Programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, 22. ve 23. Dönem Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, İlçe SKM Başkanı, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın ve Kadın Kolları Yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimi, AK Parti Gebze Belediye Başkanı aday adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

 

AŞURE BERABERLİK VE KARDEŞLİK BAĞLARIMIZIN GÜÇLENMESİNE VESİLE OLSUN

Yapılan dua ile başlayan aşure dağıtımı programında birer konuşama yapan vekil Okur, Başkan Köşker ve İlçe Başkanı Kaflı, aşure gününün beraberlik ve kardeşlik bağlarının güçlenmesine vesile olmasını diledi.Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın;’Gebze Ak Kadınlar olarak her yıl düzenlediğimiz Aşure programımız birlik ve beraberliğimize aşure bereketini de katıyor. Bizler çalışmalarımıza dur durak vermeden, çalınmadık bir tek kapı bırakmamak gayesiyle devam ediyoruz.Bu anlamda bizlere destek olan tüm parti büyüklerimize ve programımızda bizlerle olan tüm parti büyüklerimize teşekkürlerimizi sunuyorum’ dedi.Konuşmaların ardından protokol tarafından partilere ve vatandaşlara aşure dağıtımı yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817